Grillar Kamado Sumo, Napoleon & Traeger - Bon Home

Kamado Sumo, Napoleon och Traeger

Kolgrill, gasolgrill eller pelletsgrill. Valet av grill beror på vad du tänkt att grilla, vilken smak du vill få och vad du föredrar. Bon Home har stort utbud av olika grillar. Här hittar du starka varumärken såsom Kamado Sumo, Napoleon och Traeger. Vi har också stort utbud av originaltillbehör till vårt grillsortiment. Välkommen till oss på Bon Home så guidar vi dig i valet av grill.

Kamado Sumo

Kamado Sumos grillar kombinerar tusenårig tradition med design och innovation. En multifunktionell Kamado-grill med vilken du kan grilla, röka, baka och laga all typ av mat. Möjligheterna är obegränsade!

Kamado Sumo Signature Pro

Signature Pro är nästa generation av kamadogrillar byggda för den helgjutna grillmästaren som inte nöjer sig med annat än den högsta kvalitetskänslan. Den generösa grillytan i kombination med det flexibla grillgallret och tillhörande värmedeflektorer gör Signature Pro till den perfekta matlagningsstationen där du kan grilla, röka, baka och bryna till 10 personer eller fler. Kamado Sumo Signature Pro har allt du vill ha och lite till – flexibelt grillgaller i flera nivåer, rostfria sidobord, chip feeder och mycket mer!

Pris 17 995 kr

Kontakta oss

Kamado Sumo Maxi

Kamado Sumo Maxi 25″ är en stor grill i Kamado Sumo-familjen, med ett grillgaller på hela 56 cm. Det gör den till ett perfekt val för den riktiga grillentusiasten. Kamado Sumo Maxi innehåller alla tillbehör du behöver för att komma igång och mycket mer. Med ett tillbehörspaket (tillval) så har du allt du behöver för att kunna utnyttja din Kamado Sumo-grill till fullo. Använd den till grillning, rökning eller utsökta stenugnsbakade pizzor. Med den här grillen kan du hantera allt från den vanliga vardagsgrillningen till en stor fest för tio personer eller mer. Nytt för i år är handtag och sidobord i teak.

Pris 12 995 kr

Kontakta oss

Kamado Sumo Midi

Kamado Sumo Midi är den populäraste modellen i Kamado Sumo familjen, utformad att klara av grillkvällar för upp till 10 personer. Ett utmärkt val för hemmagrillaren som vill ha en snygg kvalitetsgrill på verandan eller uteplatsen. Det flexibla grillgallret med flera nivåer ingår som standard och ger dig mesta möjliga flexibilitet och möjliggör olika tillagningsmetoder med olika värmezoner i en och samma Kamado Sumo. Nytt för i år är handtag och sidobord i teak.

Pris 9 995 kr

Kontakta oss

Kamado Sumo JR

En kompakt Kamado Sumo med alla de egenskaper som de större modellerna har men i ett mindre format. Även i JR får du toppventilen i gjutjärn som gör att du kan reglera temperaturen mer noggrant. Kamado Sumo JR är smidig att ta med till sommarstugan eller för att grilla till det mindre sällskapet  – var du än är.

Pris 4 495 kr

Kontakta oss

Kamado Sumo Mini

Kamado Sumo Mini är det perfekta komplementet till din stora grill. Eller, ta med den i husvagnen under semestern! Trots det lilla formatet finns det tillräckligt med plats för att grilla till hela familjen. Även på Kamado Sumo Mini är toppventilen utförd i gjutjärn, vilket förenklar temperaturregleringen.

Pris 3 495 kr

Kontakta oss

Sumo Hibachi

Haka på den senaste trenden och upptäck grilltypen som japanerna haft som favorit i århundraden. Detta är en handgjord Hibachi  en japansk typ av bordsgrill. Den justerbara ventilationen som finns på Hibachins framsida ger dig möjlighet att styra värmen som släpps in och justera tillagningstemperaturen. För att kunna flytta grillen när den är varm ingår ett praktiskt och snyggt stativ. En perfekt lösning både för japansk bordsgrillning på altanen eller för restauranger att använda på uteserveringen.

Var noga med att inte lämna hibachigrillen utomhus efter användning, framförallt i regn, då materialet inte är tillverkat för att klara detta.

Pris 2 595 kr

Kontakta oss

Napoleon gasolgrill

Sedan 1976 har namnet Napoleon® blivit synonymt med kvalitet, nyskapande design och livslängd. Varumärket har gjort sig främst känt genom tillverkning av högkvalitativa gasol och kolgrillar med idag marknadens högsta garantivärde på grillarna. Höga garantier för att skapa trygghet och en bra varaktighet av din grill.

Rogue® 525-1 SE

Specialutgåvan av Rogue®-serien, våra SE-modeller har inte bara den större infraröda sidobrännaren SIZZLE ZONE™, utan också en infraröd bakre brännare. Tillsammans med ett extra högt lock är detta grillen som fungerar perfekt när du ska grilla en hel kyckling eller stora stekar. Modellen har också LED upplysta kontrollvred och en praktisk flasköppnare. Grillgaller av rostfritt stål, brännare av rostfritt stål, stabil grillbalja av gjuten aluminium för enkel rengöring, rostfria dropplåtar i dubbla nivåer, stora sidohyllor. Pålitligt tändningssystem och temperaturmätare.
Mått: 154 x 64 x 123 cm. Vikt: 75 kg. Brännare: 6 st.

Pris: 17 900 kr inkl moms

Kontakta oss

Rogue® 625-1 XT

Rogue® XT-modellerna är välutrustad som alla andra Rogue®-modeller, men har den nästan legendariska Napoleon® SIZZLE ZONE™ – den infraröda sidobrännaren, som grillar kött och grönsaker på upp till 800 °C. Grillgaller av porslinsemaljerat gjutjärn. Brännare av rostfritt stål, stabil grillbalja av gjuten aluminium för enkel rengöring, rostfria dropplåtar i dubbla nivåer. Pålitligt tändningssystem och temperaturmätare.
Mått: 168 x 64 x 123 cm. Vikt: 85 kg. Brännare: 6 st.

Pris: 17 900 kr inkl moms

Kontakta oss

BILEX 485-1 - Inbyggnadsgrill

Symbolen för stil och individualitet. Med inbyggnadsgrill och matchande moduler från Napoleon® kan du skapa dina drömmars utekök. Modulerna från Napoleon® har utvecklats för att ge optimal flexibilitet – välj helt enkelt den inbyggnadsgrill och den modul som passar din livsstil och budget.
Grillyta: 68 x 46 cm, 18,4 kW, 5 brännare

Pris: 14 900 kr inkl moms

Kontakta oss

BILEX 605 - Inbyggnadsgrill

Symbolen för stil och individualitet. Med inbyggnadsgrill och matchande moduler från Napoleon® kan du skapa dina drömmars utekök. Modulerna från Napoleon® har utvecklats för att ge optimal flexibilitet – välj helt enkelt den inbyggnadsgrill och den modul som passar din livsstil och budget.
Grillyta: 85 x 46 cm, 23,2 kW, 5 brännare

Pris: 20 900 kr inkl moms

Kontakta oss

TravelQ™ PRO285-X – Portabel grill

Äkta frihet med en portabel grill från Napoleon®. Grillgaller i porslinsemaljerat gjutjärn, som ger en varaktig och jämn fördelning av värmen. Bekväm hantering, sofistikerade transportlösningar och effektiv grillprestanda sätter en ny standard. En pålitlig partner för varje utflykt. Stora hjul för enkel förflyttning och stabilt stativ av pulverlackerat stål. Monterad på ett hopfällbart stativ. Enkel upp- och nedfällning.
Mått: 112 x 52 x 101 cm Vikt: 29 kg Brännare: 2 st.

Pris 4 990 kr inkl. moms

Kontakta oss

 

Traeger träpelletsgrill

Traeger framhäver en fantastisk och autentisk grillsmak. Traeger tar den klassiska low & slow cooking-kulturen från Texas till var mans trädgård. Grillarna från Traeger eldas med hardwood pellets – en högeffektiv sammanpressad liten pellet som består av 100 % trä helt utan tillsatser. Du har full temperaturkontroll. Traeger-grillen är utrustad med en sinnrik fläktanordning som sprider värmen från den brinnande pelletsen jämnt i hela grillen. Du reglerar temperaturen med ett enkelt vred; lika lättanvänt som en vanlig ugn. Grillen tänds genom att trycka på en strömbrytare – glöm allt kladdande med nersvärtande kol eller bök och stök med gastuber och slangar.

Traeger PRO D2 575

Pro-serien från Traeger har ett extra stabilt chassi. Grillen är utrustad med allvädershjul som funkar lika bra på grusgången som gräsmattan. Temperaturintervall på 75–260°C. Digital köttermometer med exakta temperaturavläsningar. Klaff för tömning av träpelletsbehållare. Kontrollenhet med TurboTemp för att snabbt bli varm.

Pris: 10 590 kr inkl moms

Kontakta oss

Traeger Ironwood 650

Ironwood pelletsgrill har en jämn temperatur tack vare de isolerade väggarna och botten och en optimerad luftgenomströmning. Temperaturintervall på 75–260°C. Traeger träpelletssensor ger uppsikt över träpelletsnivån oavsett var du befinner dig. Sidohylla i rostfritt stål med krokar till grillredskap. Super Smoke Mode för att förbättra röksmaken. Digital köttermometer med exakta temperaturavläsningar. Justerbar grillgallerposition. Möjlighet att cirkulera röken för maximal smak. Klaff för tömning av träpelletsbehållare. Kontrollenhet med TurboTemp för att snabbt bli varm.

Pris 16 990 kr inkl moms

Kontakta oss

Traeger Timberline 850

Pelletsgrillen med alla funktioner du vill ha. Stor grillplats, uppdaterad digital kontrollpanel och Wifire för att kunna styra grillen oavsett var du är. Fullt isolerad grill som skapar varaktiga temperaturer i alla slags väder. Tre rostfria galler. Nytt grillsystem med snabbare brännare. Temperaturintervall på 75–260°C. Front- och sidohylla av rostfritt stål samt krokar till grillredskap. Super Smoke Mode för förfining av röksmaken. Digital köttermometer för exakta temperaturavläsningar. Magnetisk bambuskärbräda. Justerbar grillgallerposition. Cirkulerar röken för maximal smak. Klaff för tömning av träpelletsbehållare. Kontrollenhet med TurboTemp för att snabbt bli varm. Dolt styrningssystem.

Pris: 24 990 kr ink. moms

Kontakta oss

Traeger Ranger

En portabel pelletsgrill. Med ARC D2-kontrollern kan du enkelt ställa in temperaturen med 5 graders intervall. Grillen värmer snabbt upp och har en topptemperatur på 230 ° C. Massivt lock som tillåter alla typer av grillningar eller rökning. Det kommer också med en vändbar stekhäll så att du kan göra en saftig biff eller steka några pannkakor. Pelletskapaciteten är 3,6 kg, så här har du tillräckligt med bränsle i flera timmar av grillning.

Pris: 5 790 kr inkl moms

Kontakta oss

Kontakta oss

Är du intresserad av ett spabad eller swimspa hemma? Eller få mer information om våra grillar? Då är du varmt välkommen att ta kontakt med oss på Bon Home.

kontakt@bonhome.se
Gunnar: 0763-12 39 11 - Johan: 0763 11 54 57

Skicka en förfrågan

    *Obligatorisk uppgift

    För information om hur vi behandlar dina personuppgifter, läs mer här. Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA; Googles Privacy Policy samt Terms of Service tillämpas.

    Denna webbplats använder cookies för att förbättra din användarupplevelse och sidans funktionalitet. Genom att klicka på ”Acceptera” godkänner du användandet av cookies. Läs mer

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close